donderdag, 6. november 2008 - 20:43

Valse naam

Terneuzen

Donderdagmiddag omstreeks 12.09 uur kregen surveillerende agenten in Terneuzen een melding dat er een verdacht persoon zich ophield in een brandgang aan de Guido Gezellestraat in Terneuzen.De agenten gingen ter plaatse en troffen een man aan die zich van geen kwaad bewust was. Aldus zijn verklaring.

Toen er even later een telefoontje van het politiebureau kwam dat een man met een bepaald signalement een autoradio uit een auto had gestolen leek dit toch heel anders te worden. Tijdens het telefoontje zagen de agenten namelijk dat de man aan het genoemde signalement voldeed en, toen zijn jas een stukje openviel, zagen zij ook dat er een autoradio onder zijn jas verborgen zat.

De man is aangehouden en ging in eerste instantie netjes mee naar de surveillanceauto. Daar aangekomen zette hij het ineens op een lopen. Hij was niet snel genoeg voor de agenten, want die grepen hem alsnog in zijn kraag en brachten hem over naar het bureau. Daar is hij ingesloten.

Eén van de collega's van de agenten herkende de man en toen bleek dat de 32-jarige Terneuzenaar ook nog een valse naam had opgegeven bij zijn aanhouding.
Provincie:
Tag(s):