vrijdag, 12. december 2008 - 14:56

Van Bronckhorst legt statement af

(Elfvoetbal) Giovanni van Bronckhorst heeft namens de spelersgroep van Feyenoord een statement afgelegd. Volgens de aanvoerder was de selectie zeer verrast door alle artikelen die vrijdagochtend in de kranten stonden. "Voor ons was dat de druppel", aldus Van Bronckhorst, die wil benadrukken dat de spelersgroep geen stemming heeft gehouden over trainer Gertjan Verbeek.

"Het klopt wel dat we een gesprek hebben gehad. Daarin heeft iedereen zijn zegje kunnen doen. Vervolgens zijn we met de directie en de trainer gaan praten, omdat wij vinden dat er een aantal zaken veranderd moet worden."

Van een scheiding tussen jong en oud is volgens Van Bronckhorst eveneens geen sprake. "Alle spelers zijn het met elkaar eens. Door de verhalen in de krant leek het alsof er een grote kloof is ontstaan, maar daar is absoluut geen sprake van. We hebben iedereen binnen Feyenoord hard nodig. De trainer, de spelers, maar ook het publiek. Zaterdag spelen we een heel belangrijke wedstrijd tegen AZ, maar daar heb ik helaas nog niets over gelezen."
Categorie:
Tag(s):