zondag, 3. augustus 2008 - 14:55

Van der Vaart: 'Verwacht snel akkoord'

(Elfvoetbal) Rafael van der Vaart denkt dat zijn droomtransfer naar Real Madrid snel rond komt. De middenvelder van HSV wacht al weken op een overeenkomst tussen de twee clubs en hoopt dat het einde nu in zicht is.

"Op dit moment ben ik nog speler van Hamburg, maar ik verwacht dat de twee clubs snel tot een akkoord komen," aldus Van der Vaart in een interview met de Spaanse krant AS. "Voor mij is spelen bij Real Madrid een droom, en als dit akkoord er uiteindelijk is, ben ik een gelukkig man."

HSV wees dit weekend een tweede Spaans bod op Van der Vaart af. De Duitsers willen hun beste speler niet kwijt, maar beseffen zich ook dat ze volgend jaar niet veel meer zullen krijgen voor Van der Vaart. De Nederlander heeft een clausule in zijn contract waardoor hij na het komende seizoen voor anderhalf miljoen euro weg mag.

De nieuwe trainer van HSV, Martin Jol, zit behoorlijk met de transfersoap in zijn maag. Hij vindt dat Van der Vaart is afgeleid. Jol stelde de Nederlander daarom zaterdag ook niet op in een oefenduel tussen HSV en Real dat de Spanjaarden met 2-1 wonnen.
Categorie:
Tag(s):