vrijdag, 1. augustus 2008 - 13:16

'Van der Vaart voor negen miljoen naar Real Madrid'

(Elfvoetbal) Rafael van der Vaart draagt met ingang van komend seizoen het witte shirt van Real Madrid. Althans, dat beweren verschillende Spaanse radiozenders.

Hamburger SV zou een bedrag van negen miljoen euro ontvangen voor de aanvallende middenvelder. Eerder veegden de Duitsers een bod van ruim zes miljoen euro nog van tafel. Van der Vaart had in zijn contract bij HSV staan dat hij de club in de zomer van 2009 voor 1,5 miljoen euro zou mogen verlaten.

Van de oud-Ajacied is bekend dat hij graag in Spanje wil voetballen, ook vanwege familie die daar woont. Hij poseerde enige tijd geleden al met een Valencia-shirt, wat tot veel onvrede leidde in Hamburg. Een transfer ging toen, ondanks het geflirt, niet door. Of een verhuizing naar Spanje er nu wel inzit, is nog even afwachten. De clubs hebben het nieuws nog niet bevestigd.

HSV lijkt toch nog hoop te hebben Van der Vaart te behouden. Een woordvoerder liet weten dat Van der Vaart pas bij een in Duitse ogen acceptabel bod mag vertrekken en dat de Spaanse berichten over een overgang voorbarig zijn.
Categorie:
Tag(s):