vrijdag, 22. augustus 2008 - 22:54

Van Dijk Educatie is Vakantiewerkgever 2008

Kampen

Van Dijk Educatie uit Kampen is door CNV Jongeren tot Vakantiewerkgever 2008 uitgeroepen. De jongerenorganisatie van het CNV hield de afgelopen maanden via internet een onderzoek waarbij vakantiewerkers hun werkgever konden beoordelen. Hierbij kwam Van Dijk Educatie als één van de beste werkgevers uit de bus. CNV Jongeren heeft vervolgens na een bezoek in Kampen de award 'Vakantiewerkgever 2008' toegekend aan Van Dijk Educatie. Redenen voor toekenning zijn het salaris dat aanzienlijk boven het minimumloon ligt, de veilige werkplekken, de goede begeleiding van de werkzaamheden, en het belonen van gerealiseerde doelstellingen door het verloten van cadeau's.

In de afgelopen zomer hebben meer dan 3.500 uitzendkrachten meegeholpen aan de logistieke verwerking van 11 miljoen studieboeken en andere leermiddelen. Van Dijk Educatie is hiermee het grootste uitzendwerk-project in Europa.

De uitzendkrachten komen uit de wijde omgeving van Kampen. Daarom worden er meerdere busdiensten ingezet voor het vervoer van alle uitzendkrachten. De uitzendkrachten zijn werkzaam bij het inleveren van boeken op scholen, het verwerken van de boeken in Kampen, en de klantenservice van Van Dijk Educatie. In het hoogseizoen wordt in tweeploegendienst gewerkt.

Het inplannen en de uitbetaling van de uitzendkrachten wordt verzorgd door uitzendorganisatie Proflex. Het salaris van de uitzendkrachten ligt 8,5% tot 13% boven het minimumloon.

Van Dijk Educatie is trots op de titel 'Vakantiewerkgever 2008' en ziet deze titel als een erkenning voor de voortdurende inspanningen die worden gedaan om het werken bij Van Dijk Educatie plezierig en veilig te laten zijn.
Categorie:
Tag(s):