maandag, 13. oktober 2008 - 21:25

VanBerlo wint vijf Goed Industrieel Ontwerp awards.

Eindhoven

Bij de uitreiking van de Goed Industrieel Ontwerp awards (GIO-awards) is ontwerpbureau VanBerlo maar liefst vijf keer in de prijzen gevallen. In de categorie Omgevingsinrichting en Verkeer ontvingen het WPS Parking System en de Famostar Flow een award. In de categorie Professionele Producten zijn de persen van Kverneland en de Phenom van FEI met een award beloond. Ook de Gutmann Futura kreeg een GIO-award en wel in de categorie Consumentenproducten.

Famostar Flow is een innovatieve productreeks in vluchtweg- en antipaniekverlichting, die functionaliteit, montagegemak en onderhoudsvriendelijkheid combineert met een modern design.

De Phenom is de eerste elektronenmicroscoop in een compact desktop formaat dat hoge resolutie microscopie voor industriële en onderzoekstoepassingen biedt. De volledig custom ontwikkelde user interface maakt de bediening zeer eenvoudig, zo eenvoudig als het gebruiken van een digitale camera.

De Gutmann Futura is de eerste afzuigkap die na gebruik, met één druk op de knop, onzichtbaar in het werkblad verdwijnt. Het hoogwaardige en minimalistische ontwerp bestaat uit roestvrijstalen en glazen elementen.

Het WPS Parking System onderscheidt zich door de iconische vormgeving die herkenbaar terugkomt in de verschillende parkeerstations, de zeer gebruiksvriendelijke rangschikking van user interface elementen en de toepassing van heldere iconen in plaats van teksten.
Categorie:
Tag(s):