woensdag, 27. augustus 2008 - 15:16

Vechtpartij in politiebureau

Hoofddorp

De politie heeft in het bureau in Hoofddorp een 22-jarige Haarlemmer aangehouden. De man mishandelde dinsdagavond bij de receptie rond 18.35 uur een 26-jarige Velserbroeker. Aanleiding was het rijgedrag van de verdachte, het slachtoffer en een derde man.

De drie reden, ieder in een eigen auto, over de N201 ter hoogte van het Spaarne Ziekenhuis. Het drietal kreeg ruzie over elkaars rijgedrag, met uiteindelijk een aanrijding tussen de Haarlemmer en de Velserbroeker tot gevolg.

De man uit Velserbroek durfde niet te stoppen uit angst voor de twee andere automobilisten. Daarom besloot hij door te rijden naar het politiebureau. De andere twee automobilisten achtervolgden hem.

Aangekomen bij het bureau liep de Velserbroeker naar binnen, direct gevolgd door de Haarlemmer die hem eenmaal binnen enkele klappen verkocht. Toegesnelde agenten konden het tweetal uit elkaar halen. De derde man bleek, behalve als getuige, niets met de zaak te maken te hebben. Tegen de Haarlemmer is proces-verbaal opgemaakt.
Provincie:
Tag(s):