donderdag, 24. januari 2008 - 17:22

Veel onduidelijkheid bij aanrijding

Gorinchem

Op de Nieuwe Wolpherensedijk heeft woensdagavond omstreeks 22.00 uur een aanrijding plaatsgehad waarbij een 57-jarige man uit Gorinchem is aangehouden. De toedracht van de aanrijding moet nog worden onderzocht omdat deze gisteravond niet geheel duidelijk was. De aangehouden verdachte zou met zijn auto een geparkeerd voertuig hebben ingehaald waarna de bestuurder hard remde en zijn auto dwars voor de ingehaalde personenauto zette. Dit had een fikse aanrijding tot gevolg.

Een agent in de buurt zag het een en ander gebeuren en nam poolshoogte. De ingehaalde geparkeerde auto was van de parkeerplaats gedrukt en stond zwaar beschadigd half op het fietspad. De auto van de verdachte was ook zwaar beschadigd. De man kon zelf niet aangeven aan de politie wat er precies gebeurd was. Hij werd onderzocht door ambulancepersoneel en meegenomen naar het ziekenhuis. Daar werd geen blijvend letsel geconstateerd, de man moest echter wel ter observatie blijven. Vanwege het vermoeden van alcoholgebruik is bij de verdachte bloed afgenomen in het ziekenhuis.
De politie stelt een onderzoek in naar de aanrijding. Indien er getuigen zijn geweest van deze aanrijding dan worden zij verzocht zich te melden bij de politie. Dit kan via 0900-8844 (lokaal tarief)
Provincie:
Tag(s):