vrijdag, 14. maart 2008 - 9:25

Veendammers steken de handen uit de mouwen

Veendam

Tijdens de Landelijke Opschoondag op zaterdag 15 maart kan iedereen helpen om zwerfafval uit het straatbeeld te laten verdwijnen. In Veendam steekt het gemeentebestuur ook de handen uit de mouwen. Om 9.30 uur verzamelt iedereen zich in de kantine van de C1000 De Reede om vervolgens aan de slag te gaan.

Sportclubs, verenigingen, scholen, bedrijven en gemeenten in heel Nederland helpen allemaal mee Nederland schoon te maken. En burgers kunnen dat ook doen. Heel eenvoudig door die rondwaaiende krant op straat op te pakken en in de afvalbak te gooien. En door dat blikje of patatbakje op het trottoir op te pakken en ook in de afvalbak te gooien.

Vanuit het Veendammer gemeentebestuur steken de volgende mensen op zaterdag 15 maart de handen uit de mouwen: Henk Batting (PvdA), Frits Muurman (PvdA), Eeke Crum (CDA), Ans Grimbergen (PvdA), Pieta Loots (PvdA), Bram Schmaal (Gemeentebelangen), Bert Bos (PvdA), Fatma Mete (Statenlid PvdA), Rolf Helder (Christenunie) en Klaas Steenhuis (wethouder Beheer en onderhoud).
Provincie:
Tag(s):