woensdag, 24. september 2008 - 16:56

Veerpont Steijl - Baarlo tijdelijk uit de vaart voor autoverkeer

Steijl

Het veerpontje tussen Steijl en Baarlo is volgende maand tijdelijk niet te gebruiken door het autoverkeer. In de periode van 2 t/m 15 oktober werkt Rijkswaterstaat Maaswerken namelijk aan de veerstoep in Steijl. (Brom)fietsers en voetgangers kunnen wel gewoon van het veer gebruik maken.

Het wegdek vanaf Museumplein tot aan de veerpont in Steijl wordt opnieuw bestraat en geasfalteerd. Dit zijn de laatste werkzaamheden die worden uitgevoerd in verband met de nieuwe kade die Rijkswaterstaat Maaswerken onlangs heeft gerealiseerd ter hoogte van de veerpont in Steijl.

Door de werkzaamheden is het veer voor autoverkeer tijdelijk buiten gebruik. Zij worden omgeleid over de A73. (Brom)fietsers en voetgangers kunnen wel van het veer gebruik maken. Voor hen is het veerpont bereikbaar via de Maashoek over het buitenkaadse voet-/ fietspad. Beide omleidingsroutes staan met borden aangegeven.

De afsluiting cq. omleiding gaan in op donderdag 2 oktober 2008 om 7.00 uur. Naar verwachting is de veerstoep op woensdag 15 oktober vanaf 16.00 uur weer voor alle verkeer beschikbaar.
Provincie:
Tag(s):