vrijdag, 12. december 2008 - 9:57

Veertien spelers zeggen vertrouwen in Verbeek op

(Elfvoetbal) Het merendeel van de Feyenoord-selectie ziet trainer Gertjan Verbeek het liefst vertrekken. In een onderling gesprek gaven veertien van de achttien spelers aan geen vertrouwen meer in de oefenmeester te hebben. Alleen Fer, Wijnaldum, Biseswar en Tiendalli zien een verdere samenwerking nog zitten.

Kevin Hofland, Roy Makaay en aanvoerder Giovanni van Bronckhorst brachten het verslag maandag al uit bij de directie van Feyenoord. Volgens het AD heeft een aantal spelers sindsdien het gevoel dat het drietal de zaak minder hard heeft gespeeld dan eerder in de kleedkamer werd aangenomen.

"Zijn positie is geen item," zegt directeur Eric Gudde tegenover het dagblad. "Zwalken is het slechtste wat je nu kunt doen." Ook spelers hoeven na deze openbaring niet bang te zijn voor hun positie. "Ik zie geen enkele reden iemand uit de selectie te zetten," aldus Verbeek. "We hebben constructief met elkaar gesproken, waarbij de spelers ook heel kritisch naar zichzelf zijn geweest. Het belangrijkste is dat we open zijn geweest naar elkaar, de onvrede die er was is hardop uitgesproken. En zo hoort het ook. Met de punten die zijn aangedragen, kunnen we als technische staf vooruit. We luisteren echt wel naar wat er leeft."
Categorie:
Tag(s):