vrijdag, 25. januari 2008 - 17:27

Veilig Leeksterveld met gratis management

Leek

Burgemeester en wethouders van Leek hebben besloten de bedrijven die zich op het nieuwe bedrijvenpark Leeksterveld vestigen, 2 jaar gratis lidmaatschap aan te bieden van de Vereniging Parkmanagement Leek (VPL). Op deze manier kunnen de bedrijven vanaf het begin kennismaken met de voordelen die de VPL biedt, zoals gezamenlijk groenonderhoud, afvalinzameling en de gezamenlijke inkoop van faciliteiten, waaronder beveiliging, bewegwijzering, telefonie en energie.

De VPL werkt op alle bedrijventerreinen in de gemeente Leek, heeft inmiddels 75 leden, een eigen parkmanager en de website parkmanagement-leek

Voor bedrijven is het belangrijk om in een veilige omgeving te kunnen ondernemen. Beveiliging is dan ook een speerpunt van de VPL. Een instrument om collectieve beveiliging op een hoger plan te brengen is het Keurmerk Veilig Ondernemen (KVO). Voor Leeksterhout is dit keurmerk reeds behaald en onlangs verlengd. Op dit moment werkt de VPL aan een beveiligingsplan voor Leeksterveld. Dit moet leiden tot een veilig bedrijventerrein en het behalen en behouden van het Keurmerk Veilig Ondernemen. Er zijn ideëen om hierbij gebruik te maken van zogenaamde slimme camera 's en sensortechnologie.
Provincie:
Tag(s):