vrijdag, 23. mei 2008 - 0:17

Veilig Ondernemen

Schouwen-Duiveland

Maandagavond 26 mei wordt in het gemeentehuis van Schouwen-Duiveland, Laan van St.Hilaire in Zierikzee voor detailhandelondernemers uit het centrum van Zierikzee een voorlichtingsbijeenkomst gehouden over de uitvoeringsmaatregelen van het Keurmerk Veilig Ondernemen (KVO) in het winkelcentrum van Zierikzee.

Deze avond begint om 19.30 uur en is omstreeks 22.00 uur afgelopen.

Het winkelcentrum in Zierikzee heeft afgelopen jaar al één ster gekregen voor het Keurmerk Veilig Ondernemen. Dit KVO is een methodiek om het samenwerkingsproces tussen de partners die werken aan een veiliger winkelcentrum te bevorderen.

Tijdens deze bijeenkomst krijgen detailhandelondernemers voorlichting over de mogelijkheden om veiliger te ondernemen in de detailhandel.De bijeenkomst wordt georganiseerd door de gemeente Schouwen-Duiveland en de ondernemersvereniging ZZ. Neptunus.

De politie Zeeland en de branchorganisatie hoofdbedrijfschap detailhandel (HBD), verlenen eveneens hun medewerking aan deze informatieavond.

Onderwerpen zijn onder meer de ontwikkeling van een netwerksamenleving, handreikingen, hulpmiddelen , cursussen voor veiliger ondernemen, aanhoudingsprocedures en (electronisch) aangifte doen.
Provincie:
Tag(s):