zaterdag, 15. maart 2008 - 22:17

Veiling SVN’69 groot succes

Nijeveen

Vrijdagavond werd de langverwachte veiling voor SVN’69 gehouden, voor de 250 kavels werd maar liefst 44.000 euro opgebracht. De Nijeveense sportvereniging heeft geld nodig voor de nieuwbouw van het clubhuis. Mede door het aantal jeugdleden dat in grote mate toeneemt, is besloten om ook een vergaderzaal te bouwen. Het bedrag van 44.000 euro komt dan ook goed uit voor de vereniging.

Wegens het feit dat het een unieke actie is in de regio, was de opkomst hoog. Zo'n vijfhonderd belangstellenden kwam naar de feesttent om de veiling mee te maken, en natuurlijk zelf te bieden. Tevens was de loterij, onder de eerste 200 belangstellenden, een groot succes. Bouw- en aannemersbedrijf Kroes uit Nijeveen had namelijk een 3-daagse reis naar Londen voor twee personen aangeboden.

Voor de veiling waren enkele bijzondere items beschikbaar gesteld, waarop geboden kon worden. Zo hadden de kantinedames van SVN'69 zich in bikini beschikbaar gesteld om een auto volledig te wassen. Daarnaast, bood de vereniging een dagdeel diensten aan. Naast deze activiteiten, was ook de middenstand van Nijeveen duidelijk aanwezig. Zij hielpen de vereniging ook door hun diensten aan te bieden.
Provincie:
Tag(s):