dinsdag, 5. augustus 2008 - 18:39

Venraynaar ontvoert ex-vriendin

Venray

Een 47-jarige man uit Venray is dinsdag 29 juli aangehouden op verdenking van vrijheidsbeneming en mishandeling van zijn ex-vriendin. De verdachte is afgelopen vrijdag voorgeleid aan de Rechter-Commissaris en is in bewaring gesteld. Dit heeft de politie dinsdag bekend gemaakt.

De 37-jarige vrouw werd maandag 21 juli bij haar woning in Venray door hem mishandeld. Ze probeerde te vluchten maar werd al snel door haar ex vastgepakt en op straat meegenomen naar een leegstaande woning in de buurt. Daarbij bedreigde hij haar verbaal. Het slachtoffer wist uiteindelijk via een raam op de eerste verdieping te ontkomen. Ze liep lichte verwondingen op, waaronder een gekneusde voet.

De politie stelde onder andere een technisch onderzoek en een buurtonderzoek in. Na verder recherchewerk werd de verdachte dinsdag 29 juli rond middernacht aangehouden, toen hij zich in de buurt van haar woning bevond. Bij zijn aanhouding bleek dat hij in het bezit was van enkele steekwapens. Hij zit nu in voorlopige hechtenis.
Provincie:
Tag(s):