dinsdag, 16. september 2008 - 21:55

Verdachte van ernstige mishandeling aangehouden

Lisse

De politie heeft dinsdagmorgen een 17 jarige inwoner van Lisserbroek aangehouden op verdenking van het mishandelen van een 19 jarige man uit Oegstgeest. De mishandeling vond op zondag 10 augustus plaats in een uitgaansgelegenheid aan de Schoolstraat.

De 19 jarige man stond op de dansvloer te dansen toen hij woorden kreeg met een onbekende jongen. Na een korte woordenwisseling gingen zij uit elkaar. Een vriend van de onbekende jongen zocht de Oegstgeestenaar echter weer op om verhaal te halen waardoor een tweede woordenwisseling ontstond. Dit mondde uit in een mishandeling, waarbij de Oegstgeestenaar met een kapot glas in het gezicht werd geslagen. De Oegstgeestenaar moest naar het ziekenhuis voor meerdere hechtingen in zijn gezicht. Hij zal daar littekens aan over houden.

De politie heeft tijdens het onderzoek flyers uitgedeeld om getuigen van de mishandeling op te roepen. Meerdere getuigen meldden zich. Ook kreeg de politie een anonieme tip via Meld Misdaad Anoniem. Met name door de verklaringen van de getuigen en de anonieme tip kwam de politie de verdachte op het spoor. De verdachte heeft inmiddels bekend en wordt woensdag 17 september voorgeleid voor de rechter-commissaris.
Provincie:
Tag(s):