dinsdag, 29. januari 2008 - 21:14

Verdachte vlucht uit politiebureau en breekt enkels

Venray

Een 22-jarige man uit Venray is dinsdag tijdens een verhoor ontsnapt uit het politiebureau in Venray. De man liep bij zijn vlucht twee gebroken enkels op, zo meldt de politie.

De man wist een raam van de verhoorkamer op de eerste verdieping te openen. Hij is daarop aan de vensterbank gaan hangen. Een van de twee politieagenten die de man verhoorde, probeerde de man nog vast te pakken maar zonder resultaat. Hij sprong naar beneden waar hij op een stenen ondergrond terecht kwam. Hij wist weg te rennen naar de Leunseweg. Daar heeft hij geprobeerd de fiets van een vrouw afhandig te maken. Toen dit mislukte, heeft hij ook geprobeerd een automobilist te bewegen zijn auto af te geven. Ook dit bleef zonder resultaat. De man kon tegenover het politiebureau opnieuw worden aangehouden.

De Venraynaar bleek twee gebroken enkels en rugletsel te hebben opgelopen bij zijn sprong. Hij is per ambulance overgebracht naar het ziekenhuis waar hij is geopereerd. De man, die in verzekering is gesteld en is opgenomen het ziekenhuis, wordt door de politie bewaakt. De politie stelt een intern onderzoek in naar de omstandigheden van het voorval.
Provincie:
Tag(s):