woensdag, 28. mei 2008 - 13:31

Verdachten aangehouden voor handel in drugs

Amersfoort

De politie heeft op dinsdagavond 27 mei rond 20.00 uur in een horecagelegenheid aan de Noordewierweg en bij drie woningen aan de Plevierstraat, de Voerman en de Meeuwenstraat zoekingen gedaan. In totaal werden vier mannen in de leeftijd van 22 t/m 28 jaar uit Amersfoort aangehouden op verdenking van handel in harddrugs.

De politie verdacht het viertal van uitgebreide handel in harddrugs in met name de Koppel, Soesterkwartier en Liendert. Dit resulteerde dinsdagmiddag in de aanhoudingen en zoekingen. Hierbij werd de politie geassisteerd door het arrestatieteam. Omstanders en omwonenden spraken hun waardering uit over de aanpak en het optreden van de politie.

Op de diverse locaties werden goederen in beslag genomen, waaronder wikkels harddrugs, enkele wapens, duizenden euro’s aan cash geld en een auto. De verdachten zijn ingesloten in het bureau. De politie zet het onderzoek voort.

Verder werden twee mannen aangehouden voor het overtreden van de opiumwet en een 27-jarige man voor de vreemdelingenpolitie in verband met onrechtmatige aanwezigheid in Nederland.
Provincie:
Tag(s):