donderdag, 20. november 2008 - 8:46

Verkeerschaos op A4 na aanrijding met meerdere voertuigen

Hoofddorp

Op de A4 in de richting van Amsterdam is donderdagochtend een ongeval gebeurd tussen vijf personenwagens. Bij de aanrijding raakte een bestuurder gewond.

Het ongeval vond plaats even rond 06.00 uur toen een voertuig door onbekende oorzaak dwars over twee rijbanen kwam te staan.

Vier andere automobilisten konden een aanrijding niet voorkomen en botsten boven op elkaar. Een automobilist moest door de brandweer uit zijn voertuig worden bevrijd. Ook werd een traumahelikopter ingezet.


Door de aanrijding waren tussen het knooppunt Burgerveen en Hoofddorp enige tijd 4 van de 5 rijstroken afgesloten, rond 08:00 uur werden twee rijstroken weer vrijgegeven. Rond 08.45 uur zijn alle rijbanen weer vrijgegeven.

Afgelopen dinsdag vond er op dezelfde plek ook een ongeval plaats, toen waren er drie auto's bij betrokken.
Het verkeer had te maken met veel vertraging omdat er achter het ongeval een file van 23 kilometer kwam te staan. Ook het verkeer op de A44 wat de A4 wilde oprijden kwam voor het knooppunt Burgerveen vast te staan over een lengte van 13 kilometer. Ook op de N207 voor de afrit Nieuwe Vennep ontstond een file van 6 kilometer, aldus de VerkeersInformatie Dienst de VID.
Provincie:
Tag(s):