zondag, 27. april 2008 - 13:38

Verkeerstwist leidt tot steekpartij (ik snap het verhaal niet) lezers ook niet

Utrecht

Zaterdagavond is een man gewond geraakt door een steekpartij. Omstreeks 18.00 uur zat een 21-jarige man uit Lopik in de auto van een vriend van hem, een 25-jarige man uit Lopik. In deze auto zaten nog twee andere vrienden. Aangekomen op de Broerestraat was de weg zo smal dat een auto uit tegenoverstelde richting niet kon passeren.

Tussen de 25-jarige bestuurder en de andere automobilist ontstond een discussie die uitmondde in een mondelinge ruzie. Uiteindelijk stapten beide bestuurders weer in en reden weg. Daarna reed de 23-jarige bestuurder weer achter de 25-jarige man. Op een gegeven moment stopten beide auto's en zag de 21-jarige man dat de 25-jarige man en zijn twee andere passagiers hard wegrenden.

Dit was niet voor niets was de 23-jarige automobilist kwam met een mes op de inzittende van de auto af. De 21-jarige man rende ook weg maar kon niet voorkomen dat hij met het mes bij zijn schouder werd gestoken. De geweldpleger verdween weer en de politie werd gewaarschuwd. De gewonde man moest zich onder doktersbehandeling laten stellen en kon daarna weer huiswaarts keren. De 23-jarige man kon tot op heden niet aangehouden worden en staat gesignaleerd.
Provincie:
Tag(s):