zondag, 20. juli 2008 - 13:54

Vermiste peuter teruggevonden

Almelo

Een 2-jarig jongetje uit Almelo werd vrijdagmiddag 18 juli vermist. Na een zoektocht door buurtbewoners, winkeliers en de politie werd het jongetje in de loop van de avond in goede gezondheid teruggevonden bij zijn tante.

Op vrijdag 18 juli werd omstreeks 17.50 uur gemeld dat een 2-jarig jongetje uit Almelo al sinds 16.00 uur die middag vermist werd. Op de Pieter Poststraat spraken agenten in zijn ouderlijk huis met de 35-jarige moeder van de peuter. De vrouw vertelde geëmotioneerd dat ze haar zoontje kwijt was. De politie startte een zoektocht, waarbij een buurtonderzoek werd gedaan.

Na de zoektocht werd het jongetje in de loop van de avond aangetroffen bij zijn 48-jarige tante aan de P.C. Boutenslaan in Almelo. Uit onderzoek bleek dat de tante bij haar zus op bezoek had willen gaan. Toen zij ontdekte dat haar zus lag te rusten, nam zij de 2-jarige mee om iets te gaan eten. Het sms-bericht dat zij had achtergelaten voor haar zus was kennelijk niet overgekomen. Het kind werd uiteindelijk teruggebracht naar zijn moeder
Provincie:
Tag(s):