woensdag, 9. januari 2008 - 16:28

Vernieuwd Kaaj Gaaaf Fist in café Philip

Tilburg

Op 20 januari 2008 houdt dweilorkest Kaaj Gaaaf uit Tilburg weer het jaarlijkse Kaaj Gaaaf Fist in café Philip aan de Korte Heuvel in Tilburg. Dit jaar op een nieuwe locatie en in een ietwat ander jasje gegoten. Maar nog altijd wel met het vertrouwde concept: veel leuke dweilorkesten, een hoop gezelligheid en een thema, namelijk HOLLAND.

Na een jaar van weggeweest te zijn, is het Kaaj Gaaaf Fist nieuw leven ingeblazen. Een ander tijdstip en een andere centraal gelegen locatie hebben ervoor gezorgd dat dit jaar weer als vanouds 25 orkesten van binnen en buiten de stad acte de présence geven op het ooit zo populaire Kaaj Gaaaf Fist. Op 2 verdiepingen zal door de vele orkesten worden opgetreden. Een greep uit de deelnemende orkesten: Vinger in de Pils, Schrobbelèrs, d’Opscheppers, De Buskes, Fiësta Servessa, V.I.P.kus, De Fluutjes, Op Dokters Recept, 013, Zwabbers, De koele band en nog veel meer dus.

Het feest start om 13.15 uur met een optreden van Kaaj Gaaaf zelf. Om 19.15 uur speelt het laatste orkest en zal een dj het feest uitluiden.
Provincie:
Tag(s):