zaterdag, 12. juli 2008 - 16:57

Vervolg onderzoek dode Leeuwarder

Leeuwarden

De politie heeft het onderzoek naar de dood van de 44-jarige man uit Leeuwarden voortgezet. Het stoffelijk overschot werd in de nacht van donderdag op vrijdag rond één uur in zijn woning aan de Professor Meester P.S. Gerbrandyweg aangetroffen. Er is vrijdag een Team Grootschalige Opsporing geformeerd, waarin inmiddels ruim dertig rechercheurs aan het onderzoek werken.

Na de ontdekking van het slachtoffer is de woning en een gedeelte van de omgeving afgesloten ten behoeve van het technisch (sporen)onderzoek. In de omgeving is een buurtonderzoek opgestart dat vandaag, zaterdag 12 juli 2008, wordt voorgezet. Het technisch onderzoek in en om de woning werd vrijdag afgerond. Daarbij is ook door specialisten van de politie Rotterdam-Rijnmond een digitale panorama- en 3D-scan gemaakt.

De doodsoorzaak van het slachtoffer is nog niet bekend. Op het lichaam van het slachtoffer wordt daarom vandaag in het Nederlands Forensisch Instituut te Rijswijk sectie verricht. De uitslag daarvan zal naar verwachting dit weekend nog bekend worden.
Provincie:
Tag(s):