zondag, 4. mei 2008 - 12:46

Verwarde man ramt winkelpui na dodelijk ongeval schoonvader

Numansdorp

Een 52-jarige man uit Numansdorp is in de nacht van zaterdag op zondag 4 mei om het leven gekomen. Dit gebeurde rond 03.00 op de Middelsluissedijk Westzijde. Een fietsende passant ontdekte een auto onder aan de dijk en waarschuwde de politie. Dit heeft de politie zondag laten weten.

De man reed in zijn auto, vanuit de richting Zuid-Beijerland richting Numansdorp. Hij raakte in een bocht van de weg, raakte daarbij twee bomen en kwam onder aan de dijk met zijn auto tot stilstand.

De man was op slag dood. Omdat er in eerste instantie sprake was van een ongeval met beknelling kwamen zowel de brandweer als de ambulance ter plaatse.

Verwarde schoonzoon rijdt met auto door winkelpui
Toen agenten van de Politie Zuid-Holland-Zuid het slechte nieuws bij zijn familie brachten, verliet de schoonzoon van de man in verwarde toestand het huis. Enkele minuten daarna kreeg de Gemeenschappelijke Meldcentrale rond 05.00 uur het bericht dat een bestuurder van een personenauto een winkelpui van een elektronicazaak aan de Voorstraat in Numansdorp was ingereden.

Ter plaatse bleek de bestuurder de 26–jarige schoonzoon van de man. Hij is met rug, nek- en beenklachten met de ambulance overgebracht naar het Dijkzigt ziekenhuis in Rotterdam. De man was na het ongeval aanspreekbaar en verkeerde niet in levensgevaar.

Door het ongeval raakte de deur en het kozijn van het winkelpand zwaar beschadigd. De winkel is afgedicht. De Regionale Verkeersondersteuning deed onderzoek naar beide incidenten.
Provincie:
Tag(s):