dinsdag, 19. februari 2008 - 17:50

VieCuri start roomservice voor patiënten

Venlo

Patiënten die ’s avonds na de warme maaltijd trek krijgen in iets lekkers, kunnen sinds half februari gebruik maken van de roomservice van VieCuri. Zij kunnen kiezen uit een veelzijdig snackassortiment, waarbij ook aandacht is voor de gezonde kant van het snacken.

De roomservice is een initiatief van de unit Catering, zo meldt het VieCuri Medisch Centrum. Het past binnen de gedachte dat VieCuri steeds meer inspanningen verricht om patiënt- en klantgericht te zijn. Volgens unithooft Catering Stefan de Mol blijkt het dat de periode tussen de laatste warme maaltijd en het slapen gaan regelmatig als ‘te lang’ wordt ervaren Dat is de reden dat VieCuri haar gasten de mogelijkheid wil bieden om in de vroege avonduren tegen betaling gebruik te maken van de roomservice. Deze service is niet alleen bedoeld voor de patiënten, ook de bezoekers of medewerkers kunnen er gebruik van maken.

De menukaart bestaat onder meer uit luxe bonbons, appeltaart, een broodje hamburger, maar ook broodjes gezond, ijscoupes en yoghurt met vers fruit.

Van de roomservice in VieCuri Venlo kan zeven dagen in de week tussen 16.30 en 21.00 uur gebruik worden gemaakt. Patiënten of bezoekers kunnen een speciaal telefoonnummer bellen om hun bestelling door te geven. Binnen een half uur leveren de roomservicemedewerkers de bestelling af op de kamer van de patiënt.
Provincie:
Tag(s):