dinsdag, 8. januari 2008 - 16:34

Vier arrestaties na invallen in Hektor-project

Venlo

In een onderzoek naar verdovende middelen hebben politie en justitie dinsdagochtend een inval gedaan bij een bedrijf aan de Maaskade in Venlo. Naast dit bedrijf en een daarboven gelegen woning werden nog drie woningen, een leegstaand pand en een garagebox in Venlo en Blerick doorzocht. Hierbij zijn vier mannen aangehouden, meldt de politie.

In totaal werd er 20 kg softdrugs aangetroffen. Ook werden er twee vuurwapens aangetroffen en in beslag genomen. Ter ontneming werden onder andere drie personenauto’s en een motor inbeslaggenomen.

De vier aangehouden mannen zijn allen woonachtig in Venlo en zijn aangehouden voor overtreding van de opiumwet, het vormen van een criminele organisatie en het vermoedelijk witwassen van geld. Zij zitten momenteel nog vast in afwachting van het onderzoek.

Het onderzoek naar deze vermoedelijke criminele organisatie startte enkele maanden geleden. Uit informatie bleek dat de verdachten zich bezig hielden met de handel in verdovende middelen via de horecagelegenheid. In totaal heeft een team van 7 rechercheurs aan deze zaak gewerkt, samen met het straatteam, beiden afkomstig uit het Hektor-project.
Provincie:
Tag(s):