maandag, 5. mei 2008 - 13:26

Vier arrestaties na ruzie om hond

Rotterdam

Politiemensen van het district Oost in Rotterdam hebben zondagmiddag op de Dieze vier personen gearresteerd na een onenigheid om een hond.Rond drie uur kregen een 19-jarige Rotterdammer en een 37-jarige plaatsgenoot onenigheid met elkaar. Dit heeft de politie maandag 5 mei aten weten.

De 37-jarige man wilde, nadat hij een jaar geleden zijn hond aan de 19-jarige man had gegeven, zijn hond weer terug. Hierbij ontstond een worsteling tussen het tweetal. Meerdere familieleden van de Rotterdammers bemoeiden zich met de ruzie.

De vader van een van hen, een 40-jarige Rotterdammer, pakte de hond uit de woning aan de Dieze en pleegde in de woning meerdere vernielingen. Hierop werd de 40-jarige man met de dood bedreigd.

De politie arresteerde de 19-jarige Rotterdammer voor mishandeling en de 37-jarige man voor diefstal van de hond en bedreiging met de dood. De vader is aangehouden voor vernieling.

Een 43-jarige Rotterdammer is aangehouden voor het niet voldoen aan een bevel of vordering. Hij bemoeide zich met het incident en gaf een politieman een duw. Nadat hij zich na twee waarschuwingen nog niet terugtrok, werd hij aangehouden. De politie stelt een nader onderzoek in.
Provincie:
Tag(s):