dinsdag, 12. augustus 2008 - 10:30

Vier gewonden na steekpartij op kermis

Oostzaan

In de nacht van zondag op maandag zijn twee mannen aangehouden na een steekpartij op de kermis in Oostzaan. Vier personen raakten gewond waarvan er drie naar een ziekenhuis zijn overgebracht.

Even na één uur in de nacht van zondag op maandag,kreeg de politie ene melding van een steekpartij op de kermis in Oostzaan. Agenten troffen in een steeg een 19-jarige man uit Alkmaar aan en een grote groep mannen met stokken. De mannen waren achter de dader van de steekpartij aangegaan en hadden hem klem gezet in de steeg. In de omgeving troffen agenten twee messen aan.

Andere politiemensen hielden elders in Oostzaan een 18-jarige, met messen bewapende, man uit Oostzaan aan die mogelijk iets met de steekpartij te maken had.

Een 20-jarige man uit Oostzaan werd per ambulance met een steekwond in de zij naar het ziekenhuis gebracht. Een 15-jarig meisje ging mee omdat zij in haar hand was gestoken en een 26-jarige man had een steekwond aan zijn gezicht. Een 19-jarige Oostzaner had een snijwond op de borst waarvoor hij op eigen gelegenheid naar het ziekenhuis ging. De twee verdachten zijn ingesloten en er wordt een onderzoek ingesteld naar de toedracht en aanleiding.
Provincie:
Tag(s):