donderdag, 19. juni 2008 - 18:32

Vierde arrestatie na schietincident in Echt

Echt

In het onderzoek naar het schietincident op de Bakkerstraat in Echt op donderdagmiddag heeft de politie Limburg-Zuid vrijdagmiddag in het centrum van Maastricht een vierde verdachte aangehouden. Het betreft een 29-jarige man uit Maastricht. De man is aangehouden op verdenking van poging doodslag. Hij is overgebracht naar het politiebureau waar hij voor nader verhoor in verzekering is gesteld.

Na het schietincident dat donderdagmiddag rond 14.30 uur plaatsvond heeft de politie al drie personen aangehouden. Het gaat om een 34-jarige vrouw uit Maastricht en een 35-jarige man uit Geleen. Ook de man die gewond raakte, een 26-jarige inwoner van Sittard, is na behandeling in het ziekenhuis aangehouden.

Het ondezoek naar naar de toedracht van het schietincident is nog in volle gang, zo meldt de politie. Wel is duidelijk dat er onenigheid tussen de betrokken personen is geweest, waarbij geslagen werd en uiteindelijk een schot viel.

De drie verdachten die donderdag zijn aangehouden, zitten nog vast. Elf rechercheurs onderzoeken de zaak. Vrijdag is onder meer het buurtonderzoek dat gisteren was gestart, voortgezet.
Provincie:
Tag(s):