zaterdag, 12. april 2008 - 7:35

Vijf aanhoudingen voor ontvoering Eindhoven

Eindhoven

De politie heeft tussen 4 maart 2008 en 9 april 2008 vijf mannen aangehouden die verdacht worden betrokken te zijn geweest van ontvoering van een 39-jarige vrouw in november 2007.

In de nacht van vrijdag op zaterdag is vanaf haar woning aan de Karel de Stoutestraat in Eindhoven een 39-jarige vrouw tegen haar wil meegenomen in een auto. De vrouw kwam rond 2.00 uur bij haar woning aan. Bij het portiek van het gebouw werd zij overmeesterd door een onbekend aantal personen met bivakmutsen op.

De vrouw werd meegenomen in een auto naar een voor haar onbekende plaats. Zij werd gedwongen om een sleutel af te geven van een coffeeshop in Leerdam, waar zij werkt. Later die nacht blijkt in de coffeeshop in Leerdam te zijn ingebroken. Weggenomen werden een nog onbekende hoeveelheid wiet en geld. De vrouw werd rond 4.45 uur door de politie lopend aangetroffen op de A2, ter hoogte van Vught. Zij is ongedeerd.

Naar aanleiding van het onderzoek dat volgde werden door de politie op 4 maart 2008 twee mannen aangehouden. Het gaat om een 28-jarige Eindhovenaar en een 32-jarige man uit Geldrop. Op 16 maart van dit jaar werd een 28-jarige man uit Sittard-Geleen in Eindhoven aangehouden. De vierde verdachte, een 24-jarige man uit Best, werd op 27 maart 2008 opgepakt. Afgelopen woensdag 9 april werd de laatste verdachte, een 22-jarige man uit Eindhoven, aangehouden. Met de aanhouding van het vijftal denkt de politie deze zaak opgelost te hebben. Alle verdachten zitten vast voor verder onderzoek.
Provincie:
Tag(s):