zondag, 9. november 2008 - 10:49

Vijf gewonden bij aanrijding in Strijen

Strijen

Bij een verkeersongeval in Strijen zijn zaterdagavond 8 november vijf personen gewond geraakt. Twee personenauto’s kwamen rond 22.00 uur met elkaar in botsing op de kruising Oudendijk/Varkensdijk. Door de aanrijding schoot één auto de dijk af en kwam in de sloot terecht. Omwonenden verleenden eerste hulp aan de inzittenden.

De brandweer rukte uit in verband met mogelijke beknelling. Hier bleek bij nader onderzoek geen sprake van. Ook duikers kwamen ter plaatse voor de inzittenden van de auto in de sloot. Vijf ambulances en een Mobiel Medisch Team verleenden hulp aan de slachtoffers.

Twee inzittenden raakten zwaargewond en zijn naar een ziekenhuis in Rotterdam gebracht. De overige drie zijn vervoerd naar het ziekenhuis in Dordrecht.

Naar de toedracht van het ongeval wordt een onderzoek ingesteld. De verkeersongevalanalisten van de Regionale Verkeersondersteuning hebben sporen veilig gesteld op de plek van het ongeluk.

Getuigen
De politie is daarnaast op zoek naar twee belangrijke vrouwelijke getuigen. Zij reden kort voor de aanrijding op de Weelsedijk en zouden daar een bijna-aanrijding hebben gehad met een van de betrokken voertuigen. De politie verzoekt deze vrouwen contact op te nemen. Dit kan via het telefoonnummer 0900-8844 (lokaal tarief)
Provincie:
Tag(s):