zaterdag, 17. mei 2008 - 17:20

Vijf mensen opgepakt voor harddrugs

Helmond

De politie heeft vrijdagavond tussen 21.00 uur en 21.50 uur vijf mensen aangehouden. Twee mannen uit Rotterdam (23 en 30 jaar oud) en twee meisjes uit Helmond (15 en 16 jaar oud) werden gearresteerd op de Jacob Catslaan. De vijfde verdachte, een 19-jarige vrouw uit Rotterdam, werd aangehouden op de Adonislaan.

De politie had eerder op de avond een melding gekregen dat er drugs gedeald werd vanuit een woning in het centrum van Helmond. Toen de politie ter plaatse kwam trof ze niemand meer bij of in het huis. Andere agenten hadden echter een zestal personen uit de woning weg zien lopen richting de Jacob Catslaan. Daar werden er even later vier van hen aangehouden. Een vijfde verdachte werd wat later aangehouden op de Adonislaan.

Zij zijn allemaal meegenomen naar het bureau en ingesloten voor verder onderzoek. De zesde verdachte wist te ontkomen. De betreffende woning en twee voor de deur geparkeerde auto's zijn door de politie gecontroleerd. In een van de voertuigen en in de woning werden materialen aangetroffen voor het inpakken van harddrugs. In de auto werd ook een mes gevonden. In de woning werd ook een nog onbekende hoeveelheid harddrugs aangetroffen. Die zaken zijn in beslag genomen.
Provincie:
Tag(s):