woensdag, 5. maart 2008 - 15:46

Voormalige gevangenis-keuken wordt topkookschool

Zwolle

Siemens Consumer Products en Jonnie en Thérèse Boer van driesterren restaurant De Librije in Zwolle gaan een unieke samenwerking aan. Het Librije Kookatelier is onderdeel van het prestigieuze project van De Librije in de voormalige gevangenis van Zwolle het zogenaamde “Spinhuis� uit 1739. Stoomoven-klanten van Siemens kunnen straks ook op deze prachtige locatie stoomworkshops gaan volgen. Het complex opent in mei 2008 haar deuren en bestaat uit een vijfsterrenhotel, restaurant ‘Librije’s Zusje’, een wijnschool en het kookatelier.

“Dit project is uniek én uitdagend, dus wij zullen alle zeilen bijzetten om er een prachtig kookatelier a la De Librije neer te zetten�, aldus Bas in ’t Veld, divisiedirecteur van Siemens Consumer Products.

Zichtbaar trots kondigde hij de samenwerking aan tijdens de Passie is daarbij het sleutelwoord. Jonnie Boer bereidde amuses met gebruik van de apparatuur in de nieuwe kookstudio van Siemens en Thérèse omlijstte deze bijzondere gerechtjes met bijpassende wijnen en uitleg.
Categorie:
Tag(s):