vrijdag, 25. april 2008 - 23:02

Vrachtwagen-chauffeur en lading vermist

Hoorn

Sinds woensdag 25 april wordt de 46-jarige Gerard Wilthagen uit Amsterdam vermist. Wilthagen is in dienst van een transportbedrijf in Hoorn en is voor het laatst gezien in Utrecht rond 01.00 uur dinsdagnacht. Op een verzamelplaats van pakketdienst GLS heeft hij zijn vrachtwagen nog geladen en is met een volle oplegger vertrokken richting Alkmaar. Hij is hier echter nooit aangekomen.

De vrachtwagen is woensdagochtend rond 11.00 uur teruggevonden op parkeerterrein 'Grote Blokken' langs de A37 ter hoogte van Coevorden met een lege oplegger. Van de chauffeur ontbreekt tot nu toe elk spoor.

De vrachtwagen is die nacht nog wel gesignaleerd rond 02.00 uur op de A32 richting Meppel. Onbekend is echter of Wilthagen toen achter het stuur zat. Onderzocht wordt of er hier sprake is van een misdrijf.

De politie is voor haar onderzoek op zoek naar getuigen die mogelijk meer informatie hebben over de verdwijning of mogelijke verblijfplaats van Gerard Wilthagen. Ook mensen die de vrachtwagen met oplegger in de nacht van dinsdag op woensdag hebben zien rijden worden verzocht contact op te nemen met de politie.
Provincie:
Tag(s):