zaterdag, 7. juni 2008 - 22:48

Vrachtwagendag beleeft tweede lustrum

Emmen

Luid toetterend en uitgezwaaid door tientallen mensen vertrokken zaterdagmiddag 140 vrachtwagens vanaf het Leeuwerikenveld in de Emmerwijk Rietlanden voor een rondrit door Zuidoost Drenthe. De chauffeurs hadden tijdens deze twee uur durende rondrit als bijrijder een cliënt van De Trans bij zich in de cabine.

De Trans ondersteunt mensen, ongeacht leeftijd of de mate van beperking met een verstandelijke beperking of een ontwikkelingsstoornis.

Het was dit jaar voor de tiende keer dat de ontspanningscommissie van de Stichting De Trans deze vrachtwagen dag organiseerde, die ooit begon met 60 vrachtwagens.Het succes is te danken aan de vele ondernemingen die geheel belangeloos hun materiaal en mensen beschikbaar stellen. Maar natuurlijk ook aan de enthousiaste ontspanningscommissie van De Trans in Emmen.

De chauffeurs maken van deze dag vaak een bedrijfsuitje en poetsen hun truck met extra zorg op. In blinkende combinaties werden de cliënten van De Trans dan ook getrakteerd op een prachtige rit door Zuidoost Drenthe. Sommige chauffeurs doen dit al tien jaar.
Provincie:
Tag(s):