dinsdag, 18. maart 2008 - 19:03

Vreemde aanrijding

Vlissingen

Politie Zeeland heeft maandag om 22.05 uur op het Stadhuisplein in Vlissingen een 45-jarige automobilist uit de gemeente Veere aangehouden omdat hij na een aanrijding op de Hellingbaan was weggereden.

Die avond waren er verschillende meldingen binnengekomen van vernielingen in het centrum. Zo was er een ruit vernield van een pand in het Groenewoud en in de Walstraat was met een fiets tegen een winkelruit gegooid, waardoor deze ruit beschadigd raakte. De politie kreeg een summier signalement en ging ter plaatse.

Op de Hellingbaan werden twee mannen aangetroffen, maar op het moment dat de agenten deze mannen wilden aanspreken, reed vanuit een parkeervak een auto op het tweetal in en zij werden over de motorkap geslingerd. De automobilist reed daarna weg, achtervolgd door enkele agenten.Hij werd aangehouden op het Stadhuisplein.

Andere agenten gingen op zoek naar het tweetal, maar deze waren gelijk na het incident verdwenen. Ook in het ziekenhuis en bij de huisartsenpost hebben zich geen personen met letsel gemeld. De automobilist verklaarde waarschijnlijk door het tweetal bestolen te zijn.
Provincie:
Tag(s):