zondag, 5. oktober 2008 - 16:48

Vrouw (21) mogelijk verkracht in disco

Tilburg

De zedenpolitie is zondagmorgen omstreeks 04.00 uur gestart met een onderzoek naar aanleiding van de melding van de verkrachting van een 21-jarige Tilburgse in een horecagelegenheid in het Tilburgse uitgaanscentrum.

Het slachtoffer werd overgebracht naar het ziekenhuis. Ze mocht zondag in de loop van de middag weer naar huis. De politie arresteerde op de Heuvelring op aanwijzing van personeel van die horecazaak, een 25-jarige verdachte.

Agenten belast met het horecatoezicht zagen omstreeks 03.50 uur dat er in een discotheek aan de Heuvelring gevochten werd. Er werd een bezoeker buiten gezet die bloed op zijn gezicht had en kennelijk binnen klappen had gekregen. Er werd aan de agenten doorgegeven dat die man mogelijk verdachte was van verkrachting. Hij werd direct aangehouden.

Vrijwel gelijktijdig werd aan de agenten doorgegeven dat het slachtoffer in de directe nabijheid van de zaak op de grond zou liggen. De agenten troffen haar inderdaad aan. Omstanders hadden zich over haar ontfermd. De jonge vrouw maakte een versufte indruk.Uit het onderzoek ter plaatse werd duidelijk dat het slachtoffer mogelijk in een ruimte in die horecazaak misbruikt zou zijn
Provincie:
Tag(s):