maandag, 21. april 2008 - 19:15

Vrouw (46) verleent geen voorrang en raakt gewond

Wagenberg

Een 46-jarige vrouw uit Lage Zwaluwe raakte maandagmiddag 21 april gewond bij een verkeersongeval. De vrouw stak rond 13.40 uur de Provinciale weg N-285 over, komende vanuit de richting Lage Zwaluwe en gaande in de richting Wagenberg (Vogelstraat). Ze verleende vermoedelijk geen voorrang aan een passerende personenauto op de provinciale weg N-285.

Er ontstond een aanrijding waarbij de passerende auto de veroorzaakster in de flank raakte. Haar auto sloeg door de klap over de kop. De brandweer kwam er aan te pas om de vrouw uit het wrak te bevrijden. Ze liep vermoedelijk inwendig letsel aan haar bovenlichaam op en is per ambulance naar het ziekenhuis gebracht. De andere betrokkene is een 66-jarige man uit Dordrecht. Hij kwam met de schrik vrij.

Verkeersongevalanalisten van de politie onderzochten de plaats van het ongeval naar sporen en maakten foto’s van de aangetroffen situatie en de beschadigde voertuigen. Aan de hand van deze feiten en de verklaringen van getuigen en betrokkenen probeert de politie de precieze toedracht van het ongeval te achterhalen. Om die reden is de N-285 enige uren in beide richtingen afgesloten geweest.
Provincie:
Tag(s):