zaterdag, 25. oktober 2008 - 11:52

Vrouw door misdrijf omgekomen

Oldenzaal

In een woning aan de Hengelosestraat in Oldenzaal is vrijdagavond
24 oktober het stoffelijk overschot van een vrouw aangetroffen.

Een familielid van de bewoonster van de Hengelosestraat kwam vrijdagavond aan het politiebureau in Oldenzaal. Zij maakte zich ongerust omdat ze geen contact kon krijgen met de bewoonster. De politie is samen met haar naar de woning gegaan en troffen daar het levenloze lichaam van een vrouw aan.

Of het om de bewoonster, vermoedelijk een 47-jarige vrouw, gaat, zal sectie moeten uitwijzen. Het lichaam is momenteel bij het Nederlands Forensisch Instituut in Rijswijk. De sectie zal ook de doodsoorzaak moeten vaststellen. Gelet op de aangetroffen situatie gaat de politie uit van een misdrijf.

De politie Twente heeft een Team Grootschalig Opsporing (TGO) van ongeveer 25 personen opgetuigd, dat ook uitgebreid buurtonderzoek doet in de omgeving van de woning.

De politie verzoekt burgers die informatie hebben over de bewoonster of bijzonderheden hebben waargenomen bij de woning of in de omgeving contact op te nemen. Dit kan via het telefoonnummer 0900-8844 en dit mag ook anoniem via Bel M 0800-7000.
Provincie:
Tag(s):