zaterdag, 9. augustus 2008 - 22:20

Vrouw geslagen in rij voor de kassa

Dordrecht

Een 45-jarige vrouw uit Dordrecht is vrijdagmorgen 8 augustus 2008 omstreeks elf uur zonder pardon op haar gezicht geslagen door een voor haar onbekende vrouw. De 45-jarige stond samen met haar man te wachten voor de kassa in een supermarkt in de Merwedestraat in Dordrecht. Ze kreeg plots een zet met een boodschappenmandje. Toen ze zich omdraaide om te zeggen dat ze niet verder naar voren kon, werd ze geduwd en kreeg een klap in haar gezicht.

Dit had een tand door de lip tot gevolg. Daarna nam de onbekende vrouw een dreigende houding aan met een fles in haar handen. Het echtpaar rekende geschrokken af waarna de vrouw die uithaalde dit ook deed en vertrok. Het slachtoffer heeft aangifte gedaan.

De politie stelt een onderzoek in. De verdachte zou een donkergetinte volslanke vrouw zijn met recht afgeknipt steil haar en een piercing in de lip. Haar leeftijd wordt geschat op zo’n 35 jaar, haar lengte op 1.60/1.65m. Getuigen of mensen die weten wie deze vrouw is, worden verzocht contact op te nemen met de politie via 0900-8844 (lokaal tarief)
Provincie:
Tag(s):