donderdag, 14. augustus 2008 - 11:57

Vrouw gooit hond en kat van vier hoog

Delft

Een 36-jarige Delftse en haar 31-jarige partner werden woensdagavond 13 augustus aangehouden nadat de man de vrouw mishandelde en zij de inboedel en de aanwezige hond en kat van vier hoog naar beneden had gegooid. De politie kreeg omstreeks 22.50 uur de melding dat op de Bachsingel de inboedel van een woning naar buiten werd gegooid, alsmede de onfortuinlijke dieren.

Ter plaatse troffen de agenten zowel de hond als de kat op straat aan. De hond was op dat moment niet meer bij kennis en overleed kort daarna. De kat werd door de dierenambulance meegenomen. In de woning troffen de agenten de Delftse die al snel bekende dat zij de spullen en de huisdieren naar beneden had gegooid.

Haar partner had de woning inmiddels verlaten en werd elders in Delft aangehouden omdat hij de vrouw mishandeld zou hebben. De kinderen van de vrouw, een 6-jarig meisje en een 10-jarig jongetje, waren in de woning aanwezig ten tijde van het voorval en waren hevig ontdaan. De politie onderzoekt de zaak. De oorzaak ligt in de relationele sfeer.
Provincie:
Tag(s):