dinsdag, 27. mei 2008 - 18:12

Vrouw komt om bij aanrijding in Venray

Venray

Bij een verkeersongeval op de Beekweg in Venray, is dinsdagmiddag een 37-jarige vrouw uit die plaats om het leven gekomen. Het slachtoffer werd zwaar gewond overgebracht naar het ziekenhuis, waar ze aan het begin van de avond overleed.

De 37-jarige vrouw reed rond 16.15 uur met haar auto over de Beekweg, in de richting Vredepeel en wilde links af slaan. Een achterop komende personenauto, bestuurd door een 31-jarige vrouw uit Merselo zag dit te laat en botste achterop het voertuig van de 37-jarige vrouw. Door de klap van de aanrijding kwam het eerste voertuig op de linker rijbaan terecht, waarna een tegemoetkomend voertuig, bestuurd door een 37-jarige man, in de flank van het eerste voertuig reed.

De vrouw uit Venray liep tengevolge van de aanrijding onder andere zwaar inwendig letsel en een gebroken been op en is per ambulance naar het ziekenhuis in Nijmegen vervoerd. De man liep letsel op aan zijn armen en is overgebracht naar het ziekenhuis in Venlo. De vrouw uit Merselo kwam met de schrik vrij. Door personeel van een traumahelikopter werd ter plaatse medische hulp verleend.
Provincie:
Tag(s):