zondag, 23. maart 2008 - 23:22

Vrouw lastigggevallen door jongens

Hardinxveld-Giessendam

Een 29-jarige vrouw zaterdag tussen 17.00 en 17.15 uur lastiggevallen door een onbekende jongen. Het slachtoffer maakte op dat moment een wandeling en ze bevond zich op de brug over de A15 tussen de Rivierdijk en de Peulenstraat Zuid. Achter haar liepen twee onbekende jongemannen. Eén van hen ging naast haar en tegen haar aan lopen en raakte haar bij haar billen aan. Ook liet hij haar zijn geslachtsdeel zien en duwde hij haar in het gras.

De tweede jongeman deed niets. De vrouw raakte hevig ontdaan, waarop de jongens in onbekende richting wegliepen. Het slachtoffer heeft aangifte gedaan. De politie is direct een onderzoek gestart en is op zoek naar getuigen.

Het signalement van de jongen is als volgt: blank, tussen de 15 en de 17 jaar, normaal postuur, ongeveer 1.70 cm lang, kort bruin haar, zwarte korte jas, blauwe spijkerbroek.
Wie getuige is geweest of de dader aan de hand van het signalement (her)kent, wordt gevraagd contact op te nemen met de Politie Zuid-Holland-Zuid op telefoonnummer 0900-8844 (lokaal tarief) en te vragen naar de Unit Zeden Politie.
Provincie:
Tag(s):