maandag, 10. maart 2008 - 19:40

Vrouw met mes gestoken

Purmerend

De politie is op zoek naar getuigen van een mishandeling aan het Reigerpark waarbij een 58-jarige Purmerendse tot twee maal toe met een mes werd gestoken. De vrouw wilde van zondag 9 maart op maandag 10 maart rond middernacht bij haar woning uit haar auto stappen toen zij werd belaagd door een 16- tot 20-jarige jongeman.

De man had zijn gezicht bedekt met een donkere sjaal en droeg een donkere stoffen jas tot op de heup met een vermoedelijk donkerblauwe spijkerbroek. De vrouw schreeuwde om hulp en wist uit de auto te komen. De dader stak haar tot twee maal toe met zijn mes. De vrouw schopte van zich af en de belager ging er vandoor in de richting van het bejaardencentrum of het Eendenlaantje.

De echtgenoot van het slachtoffer werd wakker toen zijn vrouw de woning in kwam. Hij heeft haar naar het ziekenhuis gebracht waar haar verwondingen werden behandeld. Agenten en een politiehond hebben naar de dader gezocht in de omgeving maar troffen hem niet meer aan. De aangeefster vertelde geen idee te hebben over het motief van de dader.
Provincie:
Tag(s):