zaterdag, 5. juli 2008 - 19:45

Vrouw mishandeld door bestuurder Dodge

Joure

Een 37-jarige automobiliste uit Joure is vrijdagmiddag mishandeld door een nog onbekende man in een Dodge. De vrouw reed met haar auto over De Merk. Ze reed achter een Dodge die plotseling stopte en achteruit reed om zo te kunnen parkeren. De 37-jarige vrouw moest krachtig remmen en zelf ook achteruit rijden om een aanrijding te voorkomen.

Toen de bestuurder zijn Dodge had geparkeerd stak hij zijn middelvinger naar de vrouw op. De automobiliste zwaaide terug en reed vervolgens rustig verder. Ze zag dat de bestuurder weer in zijn Dodge was gestapt en nu achter haar aan reed. De vrouw stopte voor het postkantoor en de man stapte direct uit zijn auto.

De automobilist liep naar de auto van de 37-jarige en via het geopende zijraampje pakte hij haar direct bij de keel en het gezicht. De man liet de vrouw vervolgens los, liep naar zijn auto en vertrok. Een omstander belde toen 1-1-2. Ondanks een zoektocht werd de bestuurder van de Dodge niet maar aangetroffen. De politie komt graag in contact met getuigen van deze mishandeling. Zij kunnen zich melden bij de politie via 0900 – 8844 of bij Meld Misdaad Anoniem via 0800 – 7000.
Provincie:
Tag(s):