zondag, 27. januari 2008 - 13:20

Vrouw mishandeld met bevroren vis

Den Haag

Een 44-jarige vrouw uit Den Haag is zaterdag 26 januari om 15.15 uur in een tropische winkel in de Paul Krugerlaan mishandeld met een bevroren vis en bedreigd met een mes. De verdachte keek in het vriesvak bij de deur van de winkel. Toen de vrouw achter hem de winkel wilde verlaten, sloeg hij haar plotseling met een stuk bevroren vis achterop haar hoofd.

De vis viel in stukken op de grond. Het winkelpersoneel riep dat de man moest stoppen, en hij ging er vervolgens vandoor. Het slachtoffer bleef nog een paar minuten in de winkel wachten om zeker te weten dat de man er vandoor was. Toen zij de winkel verliet, zag ze de man een paar meter verderop op straat staan. Hij bedreigde haar vervolgens met een mes. Toen het slachtoffer riep dat ze politie ging waarschuwen, ging de verdachte er op de fiets vandoor. De man is vermoedelijk van Hindoestaanse afkomst, hij is rond de 60 jaar en 1m75 lang. Zijn haar is grijs met zwart en hij heeft een snor. Verder droeg de man grijze kleding.

De politie zoekt getuigen van deze mishandeling en bedreiging. Heeft u informatie die de politie kan helpen bij het opsporen van de dader? Neemt u dan contact op met de recherche van politiebureau De Heemstraat via 0900 8844. Anoniem kan uiteraard ook, via M: 0800-7000.
Provincie:
Tag(s):