dinsdag, 1. juli 2008 - 16:24

Vrouw onder invloed maakt amok

Goes

Een 27-jarige vrouw uit Heinkenszand is zondag rond 22.50 uur aangehouden door agenten van de Zeeuwse politie.De vrouw was een paar uurtjes in Goes geweest en had daar nogal wat gedronken. Hierna is zij naar de Mac Donalds gereden en werd daar, naar eigen zeggen, 'verkeerd' geholpen.

Hierop begon de vrouw diverse medewerkers te bespugen. Toen dit even gaande was kreeg de vrouw een klap in haar gezicht van een personeelslid. Hierop werd de vrouw nog kwader en reed in haar auto naar de praatpaal. Daar heeft ze toen tegenaan getrapt en gespuugd.

Medewerkers van Mac Donalds hebben de vrouw gesommeerd heel snel weg te gaan. Hier was de vrouw het ook al niet mee eens en wederom begon zij tegen van alles en nog wat te spugen. Uiteindelijk koos de vrouw eieren voor haar geld en is ze weggereden in de richting van haar woonplaats.

Toen zij over de Nieuwe Rijksweg in 's Heer Hendrikskinderen reed is zij tegen een verkeersbord gebotst waardoor de auto waarin zij reed zo zwaar beschadigde dat deze niet meer verder kon rijden. Haar rijbewijs wordt ingevorderd. De vrouw was al eens eerder voor hetzelfde vergrijp veroordeeld. Zij verklaarde zelf al niet zo goed tegen drank te kunnen…

Uit de blaastest die zij moest ondergaan bleek dat zij drieenhalf keer zoveel had gedronken als is toegestaan.
Provincie:
Tag(s):