vrijdag, 15. augustus 2008 - 13:13

Vrouw overreden door eigen caravan

Veere

Op een camping aan de Schelpweg in Domburg is vrijdagmorgen 15 augustus een bizar ongeluk gebeurd. Een familie uit Roermond wilde huiswaarts keren van hun vakantie in Domburg.

Het gezin reed met hun auto met daarachter een caravan naar de slagboom bij de uitgang van de camping. Omdat de auto iets te ver van de muntjesautomaat af stond, stapte de vrouw uit de auto om het muntje in de automaat te stoppen.

Dit lukte en de vrouw is vermoedelijk tussen de auto en de caravan gestapt om weer terug te gaan naar haar plekje in de auto. Omdat op dat moment de slagboom openging gaf de bestuurder van de auto een beetje gas om de camping te verlaten.

Ineens hoorde hij een hard gegil. Hij stapte uit en trof zijn vrouw aan onder de caravan. In eerste instantie leek het of de vrouw ernstig letsel aan armen, benen en rug had opgelopen. Hierom werd de traumahelikopter ingeschakeld.

Even later kwamen de hulpverleners erachter dat het vermoedelijk allemaal wel mee viel met de verwondingen van de vrouw, dus de helikopter werd weer afgeblazen.

Uiteindelijk bleken de ernstige verwondingen 'slechts' te bestaan uit schaafwonden op armen en benen. Zij is naar het ziekenhuis gebracht en daar behandeld aan haar wonden.
Provincie:
Tag(s):