donderdag, 24. januari 2008 - 18:13

Vrouw rijdt met auto trap af voor parkeerplek

Almelo

Een 81-jarige vrouw uit Borne is op woensdag met haar auto van een trap gereden aan de Egbert Gorterstraat in Almelo voor een parkeerplek. Omstreeks 09.25 uur werd gemeld dat een bestuurder van een auto van de trap was gereden nabij de Rechtbank aan de Egbert Gorterstraat in Almelo.

Ter plaatse troffen agenten een 81-jarige vrouw uit Borne aan. Zij verklaarde bij de Rechtbank op zoek te zijn geweest naar een parkeerplaats. Omdat zij meende een parkeerplaats te hebben gezien, reed zij vanaf de rijbaan, via de trap het lager gelegen terrein op.

Na haar manoeuvre wilde de vrouw keren om weer terug te rijden in de richting van de Egbert Gorterstraat. Voordat zij de trap kon bereiken, werd zij echter tegengehouden door een medewerker van de Rechtbank, die de politie belde.

Omdat er twijfels bestaan omtrent de rijvaardigheid van de 81-jarige, werd in opdracht van de Officier van Justitie haar rijbewijs ingevorderd. Ook de auto werd in beslag genomen en moest worden afgesleept. Tegen de vrouw wordt proces-verbaal opgemaakt.
Provincie:
Tag(s):