woensdag, 6. februari 2008 - 14:30

Vrouw slaat met haar auto over de kop

Markelo

Een 36-jarige vrouw uit Markelo raakte dinsdag 5 februari gewond, toen zij met haar auto over de kop vloog, nadat zij op de Rijssenseweg in Markelo de macht over het stuur was verloren. Dit heeft de politie woensdag bekendgemaakt.

Op dinsdag 5 februari werd omstreeks 15.20 uur bij de politie gemeld dat er een auto over de kop was gevlogen op de Rijssensestraat in Markelo. Ter plaatse bleek, dat een 36-jarige vrouw uit Markelo over de Rijssensestraat was gereden toen zij opeens met haar auto in de berm raakte.

Bij een stuurcorrectie, om uit de berm te komen, kwam zij aan de andere zijde van de weg opnieuw in de berm terecht. Hierbij raakte de 36-jarige de macht over het stuur kwijt. De vrouw raakte een verkeersbord en reed vervolgens een weiland in. In het weiland sloeg de auto twee maal over de kop, om uiteindelijk op het erf van een nabijgelegen woning tot stilstand te komen.

Bij het ongeval raakte de 36-jarige vrouw uit Markelo gewond. Zij werd met onbekend letsel per ambulance vervoerd naar het ziekenhuis in Deventer.
Provincie:
Tag(s):